Aprašymas
Colonwell Enzy - lietuviškas produktas pagamintas tik iš natūralių medžiagų. Palaiko normalią žarnyno veiklą ir sukelia sotumo jausmą.
Rekomenduojama vartoti:
- siekiant papildyti mitybą ląsteliena, kuri naudinga žarnyno veiklai;
- laktazės fermentas gerina laktozės virškinimą asmenims, kurie sunkiai virškina laktozę;
Vartojimo būdas:
- Sveiko žarnyno programa. Vartoti po 0,5 arbatinio šaukštelio ColonWell Enzy, išmaišyto pusėje stiklinės vandens, 2 – 3 kartus per dieną. Papildomai išgerti vieną stiklinę vandens.
- Lieknėjimo programa. 3 dienas vartoti po 1 arbatinį šaukštelį vietoje vakarienės. Toliau vartoti po 2 - 3 arbatinius šaukštelius ColonWell Enzy, išmaišyto stiklinėje vandens, vietoje vakarienės, apie 18-19 val. Papildomai išgerti vieną stiklinę vandens.
- Lieknėjimo ir sveiko žarnyno programa. 5 dienas gerti 2 - 3 kartus per dieną po 0,5 arbatinio šaukštelio ColonWell Enzy, išmaišyto pusėje stiklinės vandens. Papildomai išgerti vieną stiklinę vandens. Po 5 dienų, pereiti prie lieknėjimo programos.
Vartojant ColonWell Enzy būtina išgerti 1,5 – 2 litrus vandens per dieną!
Perspėjimai:
- galimas užspringimas žmonėms, kurie patiria rijimo sunkumų. Patariama gerti daug vandens (jei geriama nepakankamai skysčių), kad medžiaga tikrai pasiektų skrandį;
- laktozės tolerancija yra kintama, todėl reikia prašyti rekomendacijos dėl šios medžiagos reikšmės jų mitybai. Asmenims, kurie sunkiai virškina laktozę patariama vartoti šį produktą kiekvieną kartą valgant maisto produktą, kuriame yra laktozės;
- svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas;
- vartojant ColonWell Enzy būtina išgerti 1,5 - 2 litrus vandens per dieną!
Sudedamosios dalys
Sėjamojo lino (Linum usitatissimum) sėmenų išspaudos, balkšvojo gysločio (Plantago ovata) sėklų luobelės, gliukomananas - gaunamas iš leopardinio amorfofalo (Amorphophallus konjac) šaknies, maltodekstrinas (užpildas), smulkinti paprastųjų kmynų (Carum carvi) vaisiai, baltasis molis, smulkinta sėjamosios petražolės (Petroselinum crispum) žolė, smulkinti blakinės kalendros (Coriandrum sativum) vaisiai, amilazė, laktazė.
Maistinė vertė |
100 g |
5 g * |
Energinė vertė |
1113 kJ/270 kcal |
55,65 kJ/ 13,5 kcal |
Riebalai iš kurių |
6,19 g |
0,31 g |
- sočiųjų riebalų rūgščių |
0,78 g |
0,04 g |
- mononesočiųjų riebalų rūgščių |
1,45 g |
0,07 g |
- polinesočiųjų riebalų rūgščių |
3,96 g |
0,20 g |
Angliavandeniai iš kurių: |
10,30 g |
0,52 g |
- cukrų |
5,41 g |
0,27 g |
- poliolių |
- |
- |
- krakmolo |
- |
- |
Baltymai |
15,59 g |
0,78 g |
Druska |
0,19 g |
0,01 g |
Natris |
0,74 g |
0,04 g |
Gliukomananas |
10 g |
0,5 g |
Bendras skaidulinių medžiagų kiekis |
63 g |
3,15 g |
Netirpios skaidulinės medžiagos |
51 g |
2,55 g |
Tirpios skaidulinės medžiagos |
12 g |
0,6 g |
Amilazė |
0,675 g |
33,75 mg |
Laktazė |
0,33 g |
16,5 mg |
Celiuliazė |
0,071 g |
3,55 mg |
Proteazė |
0,046 g |
2,3 mg |
Lipazė |
0,008 g |
0,4 mg |